Ponudba

V letu 2020 smo odprli nov, sodoben kleparsko – ličarski center, ki se nahaja v poslovni stavbi Renault (Pod jelšami 2, Grosuplje). Popravljamo vozila vseh znamk in vse vrste poškodb:
  • Karoserijska popravila (vandalizem, nalet divjadi, poškodbe iz parkirišča svetlobna telesa, ogledala…)
  • Menjava vetrobranskih stekel
  • Popravilo udrtin in poškodb od toče

Cenitev kasko škod

V primeru nesreče ali poškodb na vašem vozilu, lahko v našem kleparsko – ličarskem centru uredite vse potrebno za popravilo vašega vozila. Za vas opravimo cenitev in prijavo škode, v času popravila pa vam nudimo možnost nadomestnega vozila.

Pogodbeno cenilno mesto in pooblaščeni servisni center zavarovalnic


Certificiran partner BMW - BMW KLEPARSKO - LIČARSKA DELAVNICA.

V letu 2020 smo prejeli certifikat za BMW kleparsko – ličarsko delavnico. Izvajamo vzdrževanje po najvišjih standardih kakovosti, za najvišjo vrednost vašega vozila. Z napredkom tehnologije kleparsko – ličarska dela BMW postajajo vse bolj prefinjena. Kot certificiran partner BMW zahteve standardov v celoti izpolnjujemo. Usposobljeni strokovnjaki obnovijo vaš BMW v prvotno stanje in zagotovijo, da izpolnjuje vse zahteve preizkusov trčenja – za vašo varnost in mir. Uporabljamo originalne dele BMW ali dele, ki ustrezajo standardom kakovosti.

ZA KAKOVOST IZBERITE NAJBOLJŠE!


Naročilo na kleparsko ličarske storitve

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

V podjetju Avtoval d.o.o zastopamo svoje dobro ime in ugled, spoštujemo naše stranke in obiskovalce. Smo natančni, pozorni, strokovni in uspešni. Dosedanje izkušnje in znanja želimo vedno znova nadgrajevati in širiti v visokokakovostnem delovnem okolju.

Sledimo naši predstavi o prihodnosti v veselju do vožnje in, kadar je le možno, ustrežemo tudi nevsakdanjim željam kupca ter naredimo vse, da se bo naša stranka zadovoljna odpeljala od nas in se z veseljem vračala.