ORIGINALNA PLATIŠČA IN PNEVMATIKE MINI Z OZNAKO ZVEZDE.

Popestrite si vožnjo z nekaj vročimi originalnimi kompleti koles MINI. Pri raziskovanju novih stvari se morate počutiti varne, zato smo za vas pripravili širok izbor originalnih kompletov koles MINI. Naše rvovrstne pnevmatike so popolnoma prilagojene temu, da lahko iz vsakega posameznega modela MINI dobite največ, pa tudi iz svojega sloga vožnje. Priskrbite si prave pnevmatike za sezono in si zagotovite optimalen oprijem na terenu, na katerem odkrivate nove stvari.

S pnevmatikami z odtisnjeno oznako zvezde, ki so razvite v sodelovanju z vodilnimi svetovnimi proizvajalci, se boste na cesti vedno počutili posebej varne. Vsi kompleti koles so dostavljeni nameščeni, uravnoteženi in pripravljeni za uporabo.

V podjetju Avtoval d.o.o zastopamo svoje dobro ime in ugled, spoštujemo naše stranke in obiskovalce. Smo natančni, pozorni, strokovni in uspešni. Dosedanje izkušnje in znanja želimo vedno znova nadgrajevati in širiti v visokokakovostnem delovnem okolju.

Sledimo naši predstavi o prihodnosti v veselju do vožnje in, kadar je le možno, ustrežemo tudi nevsakdanjim željam kupca ter naredimo vse, da se bo naša stranka zadovoljna odpeljala od nas in se z veseljem vračala.