POPOLNO UJEMANJE.
Vsak zimski komplet koles BMW in MINI se popolnoma ujema s slogom avtomobila in ga izboljšuje, hkrati pa pripomore k izboljšani vozni dinamiki, saj je natančno prilagojen vzmetenju in prilagodljivim sistemom vozila.

IZDELAVA PO MERI.
Originalni zimski kompleti koles BMW in MINI so posebej zasnovani v tesnem sodelovanju izbranih proizvajalcev vrhunskih pnevmatik. Ta razvojni proces je osredotočen na fiziologijo in fiziko določenega modela.
OZNAČENI Z ZVEZDICO.
Da bi zadostili najvišjim standardom, ima večina kompletov zimskih pnevmatik in platišč BMW in MINI oznako z zvezdico, ki je dodeljena le tedaj, ko so vsa merila kakovosti 100-odstotno izpolnjena.

ZAKAJ NE MENJATI LE PNEVMATIK?
Številni kupci sprašujejo, zakaj ne bi zgolj menjali letnih za zimske pnevmatike in obdržali ista platišča. Za uporabo zimskih kompletov koles obstaja nekaj zelo dobrih razlogov:
- Brez tveganja poškodb pnevmatike med menjavo
- Najkrajši čas in najmanjši stroški montaže in menjave
- Zaščita letnih platišč pred jedko cestno soljo in peskom
- Možnost manjših zimskih dimenzij

V podjetju Avtoval d.o.o zastopamo svoje dobro ime in ugled, spoštujemo naše stranke in obiskovalce. Smo natančni, pozorni, strokovni in uspešni. Dosedanje izkušnje in znanja želimo vedno znova nadgrajevati in širiti v visokokakovostnem delovnem okolju.

Sledimo naši predstavi o prihodnosti v veselju do vožnje in, kadar je le možno, ustrežemo tudi nevsakdanjim željam kupca ter naredimo vse, da se bo naša stranka zadovoljna odpeljala od nas in se z veseljem vračala.